Deel uw ervaringen met/over de griffie!

Gepubliceerd op: 23 mei 2018 11:05

Gerda van Gens 4-2018

Gerda van Gens loopt komend halfjaar stage bij de statengriffie in het kader van de opleiding griffier, en stelt zich hierbij aan u voor:

Ik ben Gerda van Gens, woon en werk in Dronten, en ik ben in februari gestart met de opleiding griffier bij de Bestuursacademie. Dit is een opleiding van een jaar. Bij deze opleiding hoort ook een praktijkopdracht. Ik werk nu als concerncontroller bij de gemeente Dronten en kom mijn praktijkopdracht bij de statengriffie Flevoland uitvoeren. Daar heb ik heel veel zin in!


In afstemming met de griffie heb ik gekozen voor een onderzoek naar de ervaringen van Statenleden om vanuit de bevindingen te komen tot aanbevelingen voor de griffie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het inwerkprogramma na de verkiezingen 2019, het overdrachtsdocument maar ook andere onderwerpen.


Om input te krijgen zal ik een aantal Statenleden rechtstreeks benaderen voor een interview maar u kunt mij ook mailen om een afspraak te maken en uw ervaringen te delen. Hoe meer informatie, des te beter u in de toekomst door de griffie kunt worden ondersteund in het behalen van uw ambities!


Komende maanden ben ik regelmatig (gemiddeld 1x per maand) op woensdag aanwezig op de griffie en bij de commissievergaderingen. Het is ook mogelijk om in overleg op een ander moment af te spreken. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!